B&B de Opkeamer: sfeervol en heerlijk licht

De Opkeamer is luxe en gezellig, met grote terrasdeuren en een heerlijke bank om te relaxen. De aankleding is sfeervol, met gezellige details. Wil je samen met je partner komen, dan is de Opkeamer geweldig romantisch. Want u slaapt namelijk op het knusse tweepersoonsbed in de bedstee waar je met een trapje inklimt… om vervolgens te genieten van een prachtige uitzicht over de tuin. Om u lekker op te frissen heeft u een  luxe badkamer met douche en bad. Voor een kleine meerprijs (€ 10,00)  kunt u gebruik maken van de sauna. 
In de Opkeamer  kun je zelf koffie of thee zetten, en er staat een magnetron en een koelkast. Vanuit de kamer stap je via de terrasdeuren zo de tuin in om te genieten van één van de zitjes en terrassen. Als je hierna zin krijgt om erop uit te trekken, kun je urenlang genieten van de natuur, het water en andere leuke dorpen in de omgeving van Oudega.

Faciliteiten

Omschrijving:  voorkamer van de boerderij met eigen voorzieningen.
Aantal personen: 2
Bedden: 1 tweepersoons (1.80 x 2.00)
Extra: slaapbank gelijkvloers
Uitzicht: over de tuin en het Friese platteland
Huisregels: niet roken, geen huisdieren, lees meer
Keuken met magnetron, koelkast
Wifi: ja
Televisie: ja

Reserveer

Tarief:

De Opkeamer wordt uitsluitend verhuurd als B&B en kost per losse overnachting € 55,00 pp pn. Dit tarief is inclusief ontbijt, toeristenbelasting, opgemaakte bedden, handdoeken, keukendoeken en eindschoonmaak. Dat betekent dus heerlijk verzorgd arriveren, slapen, nergens voor hoeven zorgen en de volgende ochtend met een goed gevulde maag weer op pad.

Inchecken vanaf 16.00 uur, uitchecken voor 11.00 uur
Long stay ofwel ‘luilakken’ tot 13.00 uur: meerprijs € 10,- p.p.
Gebruik sauna tegen meerprijs: € 10,00 per keer
Bijboeken extra dag zonder overnachting in overleg en tegen meerprijs van € 40,00.

Voor een enkele B&B-overnachting hanteren wij een waarborgsom van € 50,-.
Is de Opkeamer netjes achtergelaten?
Dan storten wij het bedrag op de dag van uw vertrek nog retour op uw bankrekening.

Let op:
Bij een meerdaagse boeking geldt een verplichte eindschoonmaak à € 50,-

Dit geldt niet voor een losse B&B overnachting.


Boeken? Check dan nu welke data nog vrij zijn!

Net even anders:

Justjesoars staat voor: net even anders. Voor ons is dat ‘anders’ vooral: gastvrij. We zijn hier jaren geleden zelf komen wonen vanwege de prachtige plek. Rondom het uitzicht, doorsneden met houtwallen en doorspekt met vogelgeluiden. We hebben de tuin zodanig aangelegd dat je er heerlijk kunt ronddwalen, met smalle paadjes, betoverende hoekjes en een vijver. Onze favoriete plek is het bankje achterin de tuin, met uitzicht over de weilanden en in de verte het water van de Wijde Ee. Een plek die de gasten ook weten te vinden!
Een flinke plus voor onze B&B is de toeristische omgeving. In en rond Earnewâld en het Nationaal Park De Alde Feanen is van alles te doen, te zien en te beleven. Daar doen we zelf ook graag aan mee, vandaar dat ons vakantiehuisje, de tuin en het atelier regelmatig worden gerestyled voor een feest, familiedag, workshop of vriendinnenweekend. Meer weten? Kijk dan even onder ‘Dingen doen’ of bekijk onze extra zorg met mogelijkheden voor gasten met een beperking.

B&B & vakantiehuisje, workshops & dagbesteding
Aagje en Henk Hooijenga
Adres: De Geasten 10,
9216 XT Oudega (gem. Smallingerland)

E-mail: info@justjesoars.nl
Mob. +31(0)614540086