B&B de Opkeamer

Knus en romantisch voor twee personen, dat is onze B&B!

De opkeamer is gelegen in het voorste deel van ons woudboerderijtje en heeft een compleet eigen entree, living en keuken en een luxe badkamer en apart toilet. Met het uitzicht over de lange oprit, de wei en een deel van de tuin, waan je je in je eigen woonboerderij!
De Opkeamer is een echte B&B. We gaan er vanuit dat onze gasten er na het heerlijke ontbijt, zo rond 11 uur, op uit trekken zodat wij onze dagelijkse dingen kunnen doen. Aan het eind van de middag (na 16 uur) ligt alles er dan weer heerlijk fris en schoon bij voor een volgende overnachting. Of voor een volgende gast. Ideaal voor zakenreizigers, natuurliefhebbers of stellen die er even tussenuit willen.

Lees meer

Vakantiehuis ’t Lytshûs

Privé vakantiehuis voor 2-6 personen met wijds uitzicht! 

Omdat we ontdekten dat B&B gasten zo van Justjesoars genoten dat ze meer wilden dan een overnachting en een ontbijt, verbouwden we de schuur in onze tuin tot een compleet vakantiehuis. Dat hebben we geweten! ’t Lytshus is nu een heerlijk huisje waar je met maximaal 6 personen helemaal zelfvoorzienend bent. Door de glazen pui kijk je rechtstreeks op het kruidenrijke grasland achter ons erf. In de zomer zie je de zeilboten varen op de Wijde Ee. Bij slecht weer zit je heerlijk licht in de serre. Dit huisje is een plek die we buiten het hoogseizoen graag gebruiken voor workshops en meetings, maar die de rest van de tijd erg in trek is bij gasten die komen genieten van de rust en de natuur. Beleef het zelf!

 

Lees meer

B&B & vakantiehuisje, workshops & dagbesteding
Aagje en Henk Hooijenga
Adres: De Geasten 10,
9216 XT Oudega (gem. Smallingerland)

E-mail: info@justjesoars.nl
Mob. +31(0)614540086