Uitjes voor ouderen

Oorspronkelijk was Justjesoars een Bed & Breakfast. Maar naast de Opkamer in ons eigen huis kwam er een heus vakantiehuis. Als daar geen gasten waren, konden we het verhuren aan ondernemers, vriendinnen of workshophouders. Maar wie Aagje kent zal het niet verbazen; Aagje wilde ook graag de ouderen laten genieten van al onze mogelijkheden.
Daarom stellen wij  ons erf, de terrasjes en de tuin van Justjesoars open voor senioren in en uit de regio. Nieuwe data publiceren we via de agendapunten op onze pagina nieuws.

Wat houdt het in?

Even een stukje rijden met de taxi, met zijn allen binnendoor langs de bekende stekjes, uw dorp van vroeger de oude boerderijen en de vele weidevogels. Daarna uit de taxi, heerlijk in de luwte van onze tuin genieten van het uitzicht, de geluiden en al het groen.
Wij verzorgen de koffie, thee en wat lekkers voor erbij. Verwennen mag vandaag! Daarnaast kunnen we nog iets gaan doen. Dat kan iets zijn zoals haken, breien, een bloemstuk maken of schilderen. Maar het kan ook een tafelgesprek zijn waarin we oude herinneringen weer levend maken en prachtige verhalen delen. Andere mensen om je heen, een groene omgeving, volop ruimte en licht: zo’n uitje is goed voor dágen napraten.
Speciale wensen? Mail dan zeker even, in overleg is veel mogelijk!

 

Contact

Handen vrij voor mantelzorger

Justjesoars richt zich soms op de zorg, maar eigenlijk ook op het ontzorgen! Want hoezeer  zou de maatschappij vastlopen als de mantelzorgers er niet waren? Toch hebben ook die zorgzame partner, die lieve dochter of zoon of die hele attente buurvrouw/man wel eens even ademruimte nodig. Ademruimte die zij zelf vullen met andere verplichtingen, in eigen huis of juist met even helemaal niets.
Dan is het heerlijk als zij de zorg even kunnen overdragen aan Justjesoars. Ons hele erf is rolstoelvriendelijk gemaakt, overigens zonder dat het opvalt.

Aagje is gespecialiseerd in de ouderenzorg. En is er tussendoor even extra hulp nodig met bijvoorbeeld medicijnen, een insulinespuit of de gang naar het toilet? Aagje is als ziekenverzorgende (IG) en dagbestedingscoach van alle markten thuis. Die extra hulp bieden we niet alleen tijdens de dagjes uit bij ons, maar ook tijdens een weekend of korte vakantie. Zodat er niet alleen wordt ver-zorgd, maar ook ont-zorgd. Dubbel genieten dus! Lees vooral even verder onze pagina Zorg.

B&B & vakantiehuisje, workshops & dagbesteding
Aagje en Henk Hooijenga
Adres: De Geasten 10,
9216 XT Oudega (gem. Smallingerland)

E-mail: info@justjesoars.nl
Mob. +31(0)614540086