Workshop, feest of uitje:

Bij de start van onze Bed & Breakfast was ons idee om mensen te laten genieten van de rust en de ruimte op ons groene erf. Maar het concept van de B&B betekent ook dat mensen overdag grotendeels zelf op pad gaan… en dan was ons erf weer stil. Best lekker, maar onze locatie had nog zoveel andere opties en ruimtes! Daarom ontvangen we ook groepen, kun je hier vergaderen, creatieve workshops doen of lekker samen koken. Wil je een (tuin)feest geven of een familiedag waarbij de hoofdgast kan blijven slapen? Superleuk! Kijk eerst even wat we nog meer kunnen organiseren:

 

Lees meer

Er is hier zóveel te doen! 

Justjesoars ligt net buiten Oudega, vlakbij het bekende watersportplaatsje Eernewoude en aan de rand van het nationaal Park De Alde Feanen. Onze gasten kunnen aanmeren in het haventje van Oudega om van daaruit de leukste waterwegen, terrassen en restaurants te verkennen. ’s Avonds even heerlijk genieten van een warm bad, een rondje sauna en schoon bed: daarvoor kom je naar de B&B van Justjesoars. Om de volgende ochtend na een goed ontbijt weer op pad te gaan, want er is nog zoveel veel meer te doen!

Lees meer

Speciaal voor ouderen:

Aagjes hart ligt bij de ouderenzorg en dat zie je steeds weer terug. Geef een groep vriendinnen een pot thee en een schilderworkshop en de lachsalvo’s komen je tegemoet. Maar wat is er mooier dan dezelfde ontspannen sfeer en twinkelende ogen terugbrengen bij een familielid op leeftijd? Dat hoeft niet ingewikkeld. Voor ouderen uit de regio bieden we dagbesteding aan voor mensen die extra zorg nodig hebben maar er evengoed wel even uit willen, of waarbij de mantelzorger even de handen vrij heeft. En twee keer per jaar stellen wij ons erf en terras open voor een middag ‘âld bok & beppe-dag’. Weten wat dát inhoudt? :

 

Lees meer

B&B & vakantiehuisje, workshops & dagbesteding
Aagje en Henk Hooijenga
Adres: De Geasten 10,
9216 XT Oudega (gem. Smallingerland)

E-mail: info@justjesoars.nl
Mob. +31(0)614540086