Creatieve workshops in Oudega

In ons atelier organiseren we regelmatig workshops waarbij gecreëerd, gelachen en creatief ontdekt mag worden. Samen met je vriendinnen ga je bijvoorbeeld vilten uit een schapenvacht, schilderen in de tuin of groendecoraties maken. Eens per kwartaal maken we prachtige bloemdecoraties met bloemen uit het seizoen. Toeristen en gasten geven zich hier voor op, maar we ontvangen ook zussen en collega’s. Andere opties: Omslagdoeken haken of breien, een herinneringsdeken van lapjes maken of koken met streekeigen producten. De prijzen hangen af van de workshop die wordt geboekt.  Mail even voor meer informatie, een prijsindicatie of volg ons op Facebook of hou de website in de gaten, dan zie je nieuwe activiteiten als eerste.

High Tea, samen koken of BBQ

Culinair recreëren kan ook. Bij mooi weer zitten we in de luwte van onze tuin, en anders wijken we uit naar één van de binnenruimtes. Zelf kokerellen met streekeigen producten of een kookworkshop ‘uit grootmoeders tijd’? Dan gebruiken we het grote fornuis in ‘t  Lytshus of we plaatsen een barbecue op ons terras. Omdat we elk jaar weer nieuwe ruimtes ontwikkelen, blijkt ook het aantal mogelijkheden elke keer weer groter dan gedacht. Wij verzorgen een High Tea, brunch, lunch of BBQ, voor meer informatie neem contact met ons op.
Lekker eten en drinken met een groep waar extra zorg nodig is? Ook dat is geen probleem, daar zijn we volledig op ingericht. Lees meer op extra zorg of onder het kopje dagbesteding.

Familiedag of vriendinnenweekend

Heb je een eigen ploegje van minimaal 6 mensen? Dan organiseren we graag een aparte workshop voor jullie eigen groep, op een datum die jullie zelf kiezen. Zo’n workshop mag zowel overdag als ’s avonds of in het weekend. We zorgen altijd voor een drankje en een Fryske lekkernij. En je gebruikt niet alleen ons atelier maar ook onze tuin en het heerlijke terras.
Een workshop is prima te combineren met een high tea of één of meerdere overnachtingen in ons Lytshûs. Zo is er alle ruimte om al je beslommeringen even thuis te laten, heerlijk bij te praten bij de vuurkorf of warme kachel én actief bezig te zijn. Sluit de zondag af met een heerlijke fiets- of wandeltocht door de Alde Feanen en je hebt weer voor maanden energie!
Voor een prijsindicatie, andere wensen of wilde ideeën? Mail gerust voor overleg!

B&B & vakantiehuisje, workshops & dagbesteding
Aagje en Henk Hooijenga
Adres: De Geasten 10,
9216 XT Oudega (gem. Smallingerland)

E-mail: info@justjesoars.nl
Mob. +31(0)614540086